We Are One - D.o !
Status Exotic
Exo Overdose

ab0ut TWITER NEWSFEED FACEBOOK Bias BLOGSKIN Picture Chingu Lyric
The Strongest Group Exo .
Sunday, 7 September 2014 • 07:15 • 0 comments


Assalamualaikum and annyeong ... Lawak gila bila layan cerita The Strongest Group Exo tadi . Memang macam2 la lawak sampai Amel gelak ... Hahhahaaa... Lawk tengok D.o time lompat , Sehun lawak time dia buang barang barang , Luhan lagi lawak bila Amel ingat dia nak kutip barang yang Sehun baling rupanya dia sepak jauh lagi barang tu . Khakahkhaa..... Kai pun lawak time dia suruh Chanyeol ke belakang sikit dari garisan dan suruh D.o ke depan pulak...Hhahaha,... Banyak la lagi part yang lawak... Jom layan ...Btw sebelum tu , Amel sedih bila dengar cerita Group Ladies Code yang mati pagi tadi iaitu Rise . Dah la 4 hari sebelum tu EunB dah mati dulu ,today Rise pulak. Dua lagi masih kritikal.Hemmm.... Be strong Ladies Code.



            










Copyright Weareoneexomember aka Amalina Exo .Powered Blogger .


ANNYEONGHASEYO
Online Chingu
Hey Exotic : D.O Kyung Soo

Welcome to Exotic World . We Are One EXO .

PLAY MUSIC
Full 2nd Mini Album Overdose .

WO' AI NI

I LOVE EXO . Nomu Nomu Chau .
D' OWNER
D.o Kyungsoo my boyfriend - Amelyna Yusra a.k.a Amelyna Exo

Handsome right ? - D.O Kyung Soo
MY CHINGU
FOLLOW ME OKEY

KAMSAHAMIDAH TO FOLLOW ME . HEY YOU FOLLOW ME ? WAAAAUUU...WE NOW BE FRIENDS. LET'S TO TWEET ANYTHING .SEE YOU IN TWITTER.
OTHER PAGE EXOTICS HERE .




>> NOTE !!
>> UPU CLOSE !!!
date : 7.4.2014
at:12.00 am/pm


>> TOP UP 017
date : 30.4.2014
at: 12.00am/pm


>> TOP UP 011
date: 16.5.2014
at: 12.00 am/pm

EXO CHIBI
Cute
NEW EXOTIC'S ARCHIVE


  • Photo D.o Kyungsoo Exo ... Love you saranghae ...
  • Love my room Exo .
  • Lagu dalam It's Okay,That is Love . Chen Exo sing ...
  • It's okay it's love
  • [NEWS+FANTAKEN] 140626 D.O. @ MCM Flagship Store O...
  • [FANTAKEN+OFFICIAL] 131214 D.O. at Show! Music Cor...
  • 140623 Lotte Duty Free July Wallpaper - EXO
  • [FANTAKEN+ SCAN] EXO Official Goods.
  • Baju wolf 88 lagi ?
  • My Exostan Identity Card .



  • THE CREDITS
    Template :Adrianna
    Tutorial : Atiqah
    Pictures : Google
    Best View : Google Chrome

    Annyeong haseyo ~ Kamsahamida come to my blog.