We Are One - D.o !
Status Exotic
Exo Overdose

ab0ut TWITER NEWSFEED FACEBOOK Bias BLOGSKIN Picture Chingu Lyric
Teringin barang Exo yang mana ?
Saturday, 26 April 2014 • 08:26 • 1 comments


Assalamualaikum and annyeong . Hari nie tak ada kerja langsung . Tapi malam baru update blog nie . Hari nie ada Raudah di Stadium Indera Mulia,Ipoh . Tapi tak pergi hari ni . Insya Allah esok . Okey la.. adik Amel kata nak pergi Popular . Teringat balik dekat Aeon yang ada jual barang Exo . Hari tu pergi dengan kawan tak sempat nak usha lama-lama barang Exo tu sebab banyak tempat lain nak kami terjah . Masa tu pun mata jadi rambang gila bila tengok banyak barang Exo and barang K-Pop yang lain . Amel teringin barang yang mana ? Hemmm ... tu la , Amel tak tahu nak pilih mana . Semua memang daebak la !!! Ohh...ya . Amel hari tu ada perasan jam tangan Exo tau . Memang nak beli sebab sekarang nie jam Amel yang lain-lain semua dah nak habis bakteri .Hehehe... alasan . Sebenarnya nak jam baru . Huhuhu...Amel nie Fantastic gila ke sampai nak membazir duit untuk barang Exo ? Amel nie tak la akan beli barang Exo sampai habiskan duit  . Takk... Amel akan beli yang macam mana ? Oh...ye la Amel pun tahu yg harga barang Exo memang agak mahalkan . Amel tahu ramai yang sanggup beli even mahal sebab Exotic gila . Betul tak ? Even Amel pun Fantatic dengan Exo , tapi  Amel akan beli barang Exo yang harganya berpatutan dengan barang yang Amel beli tu, boleh dipakai dan kawaii . Contoh macam beg ,jam , bracelet , baju , atau  headphone ,Amel akan beli even mahal sikit sebab okey la sebab boleh pakaikan dan rasa puas hati  . Haa..barang yang Amel akan beli jika murah pula macam post card , sticker , batton badget or keychain .Yang tak akan beli ? Yang Amel memang tak fikir nak beli macam Vcd Exo . Baik download dekat Youtube je laa... jimat memang jimat . Hahaha ... macam buku Album Exo yang Amel nampak dekat Popular hari  tu memang tak terfikir la nak beli sebab sampai harga RM75.90 . Oh...Memang tak la . Okey la ... ini je yang Amel rasa nak update utk hari nie . Okey . Take care semua . Annyeong haseyo . Muahh... good night .

Barang Exo yang Amel teringin sangat .


Beg nie kalau Amel jumpa , perrrhh... memang nak beli la.. Hehehe... 


Amel suka jam Exo macam nie . Awesome .


Amel nak baju macam nie . Even Amel dah ada baju Wolf 88 .


Nice haedphone nie ..

Barang beli jika murah . Huhuhu ...


Nie Amel akan beli if murah . Hahaa..


Post Card nie Amel dah ada .


Bracelet yang besi macam nie nice . Maybe beli kalau kawaii and ada nama Exo or D.o . Hehe..


Nie tak kot nak beli .  Getah kurang minat . Not sure .

Barang yang tak akan beli rasanya ?
Apakah dia .



CD and Album Book nie tak beli kot . Mahal sangat . Huhuhu .. Okey la bye .. annyeong haseyo ~

THE END ~




Copyright Weareoneexomember aka Amalina Exo .Powered Blogger .


ANNYEONGHASEYO
Online Chingu
Hey Exotic : D.O Kyung Soo

Welcome to Exotic World . We Are One EXO .

PLAY MUSIC
Full 2nd Mini Album Overdose .

WO' AI NI

I LOVE EXO . Nomu Nomu Chau .
D' OWNER
D.o Kyungsoo my boyfriend - Amelyna Yusra a.k.a Amelyna Exo

Handsome right ? - D.O Kyung Soo
MY CHINGU
FOLLOW ME OKEY

KAMSAHAMIDAH TO FOLLOW ME . HEY YOU FOLLOW ME ? WAAAAUUU...WE NOW BE FRIENDS. LET'S TO TWEET ANYTHING .SEE YOU IN TWITTER.
OTHER PAGE EXOTICS HERE .




>> NOTE !!
>> UPU CLOSE !!!
date : 7.4.2014
at:12.00 am/pm


>> TOP UP 017
date : 30.4.2014
at: 12.00am/pm


>> TOP UP 011
date: 16.5.2014
at: 12.00 am/pm

EXO CHIBI
Cute
NEW EXOTIC'S ARCHIVE


  • Exo Post Card .
  • 1st Mini GA by NaNie DeaN
  • '1st Giveaway By Saliza Salleh'
  • Nama dalam bahasa Korea dan Jepun ?
  • Makan Sushi ?
  • February special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • " Blossom April Giveaway "
  • Luhan Birtdhay's .
  • Persembahan Exo ditunda ?
  • Exo Comeback 2014 .



  • THE CREDITS
    Template :Adrianna
    Tutorial : Atiqah
    Pictures : Google
    Best View : Google Chrome

    Annyeong haseyo ~ Kamsahamida come to my blog.