We Are One - D.o !
Status Exotic
Exo Overdose

ab0ut TWITER NEWSFEED FACEBOOK Bias BLOGSKIN Picture Chingu Lyric
Nama dalam bahasa Korea dan Jepun ?
Tuesday, 22 April 2014 • 23:27 • 0 comments
Photo: [PHOTO REQUEST]
D.O for KD Seno ... Hope you like it .. ;)

Oh Sehun <3

Assalamualaikum and annyeong haseyo ~Nama Amalina Yusra dalam Korea ialah  Min Hyun Young. Hehehe... dalam bahasa jepun pulak Mana Ichiyusai. Comey je nama nie .
Nak tahu nama korang jugak ?

Sini Korea :
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/10981/#.U1daiPmSyS6

Sini Jepun :
http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/721#.U1da__mSyS4

Photo: [SCREENCAP] 140413 D.O. for xoxo EXO 2nd Teaser Video

cr: _chibimori

-JD

Assalamualaikum and annyeonghaseyo . Esok ada dua perkara yang penting . Paling penting iaitu result keluar esok . Takutnya . Amel akan doa dan terus berdoa . Insya Allah berjaya . Kuatkan hati dan keyakinan kepada Allah S.W.T amat penting . Doakan saya yup kawan - kawan !!! Kamsahamida ~ Felling nervous .

Haa... esok pulak ada Exo comeback . Excited nak dengar lagu baru mereka . Rasa tak sabar nak dengar la lagu comeback Exo . Hemmm ... esok ada dua persaan yang Amel akan alami , nervous plus excited . Tapi of course la Amel lebih focus pada result esok . Hope - hope semuanya berjalan dengan lancar Ya Allah . Semuanya dengan izin Allah . Apa-apa pun Amel tawakal apa yang berlaku esok dan harapan Amel esok adalah esok akan menjadi hari yang gembira buat Amel . Amin ~

Amel nak dengar ucapan Tahniah sekali lagi dari parents Amel . Hehehe ... Amin sangat2 . Bismillahitawakalallah . Bukan nak belagak tapi Amel tak nak orang lain pandang rendah dengan kebolehan terhadap orang lain . So, keyakinan pada Allah penting dan keyakinan pada diri sendiri pun penting juga . Aja aja Hwaiting Amel !!!




Copyright Weareoneexomember aka Amalina Exo .Powered Blogger .


ANNYEONGHASEYO
Online Chingu
Hey Exotic : D.O Kyung Soo

Welcome to Exotic World . We Are One EXO .

PLAY MUSIC
Full 2nd Mini Album Overdose .

WO' AI NI

I LOVE EXO . Nomu Nomu Chau .
D' OWNER
D.o Kyungsoo my boyfriend - Amelyna Yusra a.k.a Amelyna Exo

Handsome right ? - D.O Kyung Soo
MY CHINGU
FOLLOW ME OKEY

KAMSAHAMIDAH TO FOLLOW ME . HEY YOU FOLLOW ME ? WAAAAUUU...WE NOW BE FRIENDS. LET'S TO TWEET ANYTHING .SEE YOU IN TWITTER.
OTHER PAGE EXOTICS HERE .




>> NOTE !!
>> UPU CLOSE !!!
date : 7.4.2014
at:12.00 am/pm


>> TOP UP 017
date : 30.4.2014
at: 12.00am/pm


>> TOP UP 011
date: 16.5.2014
at: 12.00 am/pm

EXO CHIBI
Cute
NEW EXOTIC'S ARCHIVE


  • Makan Sushi ?
  • February special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • " Blossom April Giveaway "
  • Luhan Birtdhay's .
  • Persembahan Exo ditunda ?
  • Exo Comeback 2014 .
  • Video Exo Comeback . 1 days only .
  • D.O @ EXO 'Hello' Greeting Party in Japan Day 2
  • '1# SIMPLE GIVEAWAY by AA'
  • HappySehunDay .



  • THE CREDITS
    Template :Adrianna
    Tutorial : Atiqah
    Pictures : Google
    Best View : Google Chrome

    Annyeong haseyo ~ Kamsahamida come to my blog.