We Are One - D.o !
Status Exotic
Exo Overdose

ab0ut TWITER NEWSFEED FACEBOOK Bias BLOGSKIN Picture Chingu Lyric
1st Mini GA by NaNie DeaN
Wednesday, 23 April 2014 • 18:58 • 3 comments
                         

Assalamualaikum and annyeong haseyo !!! Walking pagi-pagi ke blog orang lain . Jumpa satu GA . Apa lagi masuk la.. Huhuhu.... Nie syarat sangat simple . Suka GA macam nie . Hahaha... Chingu-chingu yang lain masuk jugak yup .. memang best syarat GA nie .Syarat-syaratnya ? Tu haa... ada di bawah nie .Semua peserta akan dimasukkan ke bloglist KN tau.Giveaway ini akan berlangsung selama 2 minggu bermula 20 April 14 dan tamat pada 4 May 14.So palli - palli masuk GA nie sebelum terlambat .

Syarat-syarat :

  • Follow blog NaNie Dean
  • Copy banner dan link kan semula ke entry ni
  • Buat entry dengan tajuk: 1st Mini GA by NaNie DeaN
  • Dah settle semua, tinggalkan link entry tu di ruangan komen
  • Pemenang akan di pilih berdasarkan cabutan bertuah oleh anak2 KN (cabut nombor) 

 Simple right ? Daebak ... Okey hadiah apa ? Ow ...hadiah mesti ramai nak tahu . Nie dia hadiah kalau menang . Awesome ..Saya nak menang buku online di MPH. Huhuhu....

Senarai Hadiah :


  • 2 pemenang utama:
Sebuah buku yang dipilih sendiri di MPH online berharga RM25 dan ke bawah


  • 5 pemenang saguhati:

Cenderahati dari Terengganu

Best . Join tau semua ... Annyeong ~ 

THE END ~








Copyright Weareoneexomember aka Amalina Exo .Powered Blogger .


ANNYEONGHASEYO
Online Chingu
Hey Exotic : D.O Kyung Soo

Welcome to Exotic World . We Are One EXO .

PLAY MUSIC
Full 2nd Mini Album Overdose .

WO' AI NI

I LOVE EXO . Nomu Nomu Chau .
D' OWNER
D.o Kyungsoo my boyfriend - Amelyna Yusra a.k.a Amelyna Exo

Handsome right ? - D.O Kyung Soo
MY CHINGU
FOLLOW ME OKEY

KAMSAHAMIDAH TO FOLLOW ME . HEY YOU FOLLOW ME ? WAAAAUUU...WE NOW BE FRIENDS. LET'S TO TWEET ANYTHING .SEE YOU IN TWITTER.
OTHER PAGE EXOTICS HERE .




>> NOTE !!
>> UPU CLOSE !!!
date : 7.4.2014
at:12.00 am/pm


>> TOP UP 017
date : 30.4.2014
at: 12.00am/pm


>> TOP UP 011
date: 16.5.2014
at: 12.00 am/pm

EXO CHIBI
Cute
NEW EXOTIC'S ARCHIVE


  • '1st Giveaway By Saliza Salleh'
  • Nama dalam bahasa Korea dan Jepun ?
  • Makan Sushi ?
  • February special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • " Blossom April Giveaway "
  • Luhan Birtdhay's .
  • Persembahan Exo ditunda ?
  • Exo Comeback 2014 .
  • Video Exo Comeback . 1 days only .
  • D.O @ EXO 'Hello' Greeting Party in Japan Day 2



  • THE CREDITS
    Template :Adrianna
    Tutorial : Atiqah
    Pictures : Google
    Best View : Google Chrome

    Annyeong haseyo ~ Kamsahamida come to my blog.