We Are One - D.o !
Status Exotic
Exo Overdose

ab0ut TWITER NEWSFEED FACEBOOK Bias BLOGSKIN Picture Chingu Lyric
'1st Giveaway By Saliza Salleh'
Wednesday, 23 April 2014 • 07:20 • 0 comments
                         

Assalamualaikum and annyeong haseyo ~ GA . Yehaa... masuk GA lagi . Uwahaha...Hari nie free nak update.Korang join la sekali ,jangan tengok je . Join tau . Kat mana nak join . Meh sini . Nie dia GA saya masuk hari nie Saliza Salleh atau http://salinasafea.blogspot.com/2014/03/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html .
Ala nak senang click je banner tu . Hahaha ...


Great hadiah di sini . Join okey . Good .Kamsahamida ~

Saya terjah ke blog ini . Huahaha... peminat D.o Exo ada si sini juga . Great .. 
Hadiah kalau menang memang daebak . Palli palli join GA nie . Lagi seminggu je nak tutup dah . Jangan lupa join tau chingu - chingu semua .Hadiah yang saya paling suka dalam GA nie Keychain Exo Felt . Waaa....memang awesome la... Teringin menang .Apa hadiahnya ? Tudiaa...


Hadiah :

-Voucher RM10 x5
-Topup RM5 x2
-T-shirt ( i love Terengganu ) x1
-Topup RM5 x1
-Doodle x 1
-Header x 2
-Notepad Kawaii Fruity
-Hadiah Misteri
-Review Blog x1 *new
-Zura's Note Yellow *new
-Keychain Exo Felt *new

Deabak kan ?
Kenapa gambar Exo pulak nie ?


Blog GA Saliza Salleh nie minat D.o Kyung Soo jugak laa... kita geng la. Huhuhu... Kenapa saya minat Exo?
Saya minat music album mereka yang memang best semuanya . Dah la sedap ,handsome pulak tu member Exo nie . Tapi banyak-banyak member tu paling saya minat D.o Oppa laa... Nomu nomu Chua D.o .


Exo member memang daebak la . Tengok tak Exo Showtime ? Memang lawak la . Paling tak boleh lupa bila D.o dan Chen memasak episode 6 . Memang pecah perut la ...D.o masak sampai hangus .Chen lagi kesian ,makanan jatuh sebab angin kuat masa tu . Keluar air mata bila tengok . Kalau tengok Exo Showtime banyak kali memang tak boring la . Ehh... falling in love to Exo . Huhuhu....


Exo's Showtime .  Suka sangat tengok .. semua episode saya dah download . Memang best la..
Kenapa 12 episode saja ? Hemmm.... sob.. sob ..
Saya akan setia dengan Exo dan juga D.o . Hehehe...


Nak tahu hari tu happy sangat bila dapat beli baju Wolf  88. Awesome sangat . Hehehe ... lawaknya bila pakai ada orang pandang . Malu pulak rasanya . 



Gantuknya . Buzy . Tapi still update.
Blog saya memang penuh dengan Exo . Huhuhu...Exotic katakan .. Ada ke masa nak update ? 
Bila free saja saya akan update . 


Yup ,bila Free saja . Buzy katakan .
So, siapa minat Exo . Singgah-singgah la blog saya okey . Hahaha ..sempat promote blog . Huhuhu..

Photo: [CROPPED] EXO's 2nd Mini Album "Overdose" - Cards and Poster

cr: JiE

-JD

Baru - baru nie pasal Exo Comeback kan ? Memang tengok live la siaran Exo Comeback masa tu . Memang awesome lagu baru mereka nie . Paling best lagu Overdose la.. Lagu lain - lain pun memang best .Exo ,i will always support you alls. Hwaiting Exo !!!


Okey la...apa-apa pun join GA nie tau . Best kalau menang . Cuba nasib . Mana tau menangkan.

Photo: 140415 D.O. at EXO Comeback Showcase

thanks for bringing up your cuteness in that precious smile ♡

cr: wishboynet

-JD

Yoreaa...dah selesai join GA nie . Yahoo.... Kamsahamidah ~ Annyeong semua .

The End ~















Copyright Weareoneexomember aka Amalina Exo .Powered Blogger .


ANNYEONGHASEYO
Online Chingu
Hey Exotic : D.O Kyung Soo

Welcome to Exotic World . We Are One EXO .

PLAY MUSIC
Full 2nd Mini Album Overdose .

WO' AI NI

I LOVE EXO . Nomu Nomu Chau .
D' OWNER
D.o Kyungsoo my boyfriend - Amelyna Yusra a.k.a Amelyna Exo

Handsome right ? - D.O Kyung Soo
MY CHINGU
FOLLOW ME OKEY

KAMSAHAMIDAH TO FOLLOW ME . HEY YOU FOLLOW ME ? WAAAAUUU...WE NOW BE FRIENDS. LET'S TO TWEET ANYTHING .SEE YOU IN TWITTER.
OTHER PAGE EXOTICS HERE .




>> NOTE !!
>> UPU CLOSE !!!
date : 7.4.2014
at:12.00 am/pm


>> TOP UP 017
date : 30.4.2014
at: 12.00am/pm


>> TOP UP 011
date: 16.5.2014
at: 12.00 am/pm

EXO CHIBI
Cute
NEW EXOTIC'S ARCHIVE


  • Nama dalam bahasa Korea dan Jepun ?
  • Makan Sushi ?
  • February special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • " Blossom April Giveaway "
  • Luhan Birtdhay's .
  • Persembahan Exo ditunda ?
  • Exo Comeback 2014 .
  • Video Exo Comeback . 1 days only .
  • D.O @ EXO 'Hello' Greeting Party in Japan Day 2
  • '1# SIMPLE GIVEAWAY by AA'



  • THE CREDITS
    Template :Adrianna
    Tutorial : Atiqah
    Pictures : Google
    Best View : Google Chrome

    Annyeong haseyo ~ Kamsahamida come to my blog.