We Are One - D.o !
Status Exotic
Exo Overdose

ab0ut TWITER NEWSFEED FACEBOOK Bias BLOGSKIN Picture Chingu Lyric
"Hello May Giveaway by Dirah"
Saturday, 3 May 2014 • 00:43 • 0 comments

"Hello May Giveaway by Dirah"




Assalamualaikum and annyeong haseyo .. Waaa...jumpa GA . Nak join la.. Dah lama tak join GA. Huhuhu...
Hope-hope menang la kali ni. Khekhekhee...Korang semua jangan tengok je , join la cepat .GA nie tamat 31 Mei dan perlu target dalam 30 orang . So,apa lagi cepat - cepat la join okey . Join tau jangan tak join .Huhuhu....Amel menang sebab nak join kategori blog tercantik under k-pop. Blog Amel kan penuh dengan Exotic . Tu yang nak join . Mana la tahu blog Amel nie cantikkan .Blog Amel yang satu nie memang penuh lka tentang Exo . Amel minat dengan Exo . Amel ingat tak nak campur apa-apa GA dalam blog nie tapi sebab GA nie nak cari pemenang yang ada kategori blog tercantik k-pop . Amel guna la blog ini .Lagi satu mana Amel tak join sebab ada topi Exo kalau menang . Itu kalau menang memang rezeki Amel la kalau dapat . Untungnya kalau menang. Tapi kalau nak dapat topi Exo tu ikut random orang . Hemm... bestnya kalau dapat .Kebetulan ada pasal k-pop. Amel memang suka k-pop tapi group Exo je.Tak tahu kenapa .Amel dah fall in love dekat Exo la tu expecially dekat D.o Exo. Cute sangat . Suara dah la awesome .Auumm.. Cutekan muka D.o Exo ? Ehh... itu Amel punya boyfriend . Jangan curi . Amel akan marah . Nak jadi macam gambar nie ?
   Tak nakkan...Huahaha ~


Hehehe...Amel cuba nasib disini .Okey la mesti kawan-kawan tak sabar nak tahu apa hadiahnya . Hadiah kalau menang best-best tau . Daebak ~
Pemenang akan dipilih berdasarkan apa ? 
Pemenang dipilih mengikut :

  • Top referral
  • Top komentar dalam entri [kecuali dirah]
  • Top promote
  • Best review tentang blog dirah
  • Blog tercantik (k-pop)
  • Blog tercantik (non k-pop)
  • Random.org

Facebook : Noor Amalina Yusra  , Instagram : Non - exist' , Twitter : @amelynayusra

Hahaha ...sempat promote saya punya account disini . Hehehe ... Tapi saya tak ada Instagram . Hemm... terasa mundur . Hahaa... malas nak buat account untuk Instagram . Zaman sekarang memang canggih-canggih semuanya . Semua hanya di hujung jari anda . Betul tak ? 

Syarat-syarat macam banyak sangat je ? Memang agak sulit tapi cuba untuk ikut semua syarat-syarat yang ditetapkan . Nak menang kena la ikutkan .Syarat bukti dengan printscreen .







THE END ~ KAMSAHAMIDA ~


















Copyright Weareoneexomember aka Amalina Exo .Powered Blogger .


ANNYEONGHASEYO
Online Chingu
Hey Exotic : D.O Kyung Soo

Welcome to Exotic World . We Are One EXO .

PLAY MUSIC
Full 2nd Mini Album Overdose .

WO' AI NI

I LOVE EXO . Nomu Nomu Chau .
D' OWNER
D.o Kyungsoo my boyfriend - Amelyna Yusra a.k.a Amelyna Exo

Handsome right ? - D.O Kyung Soo
MY CHINGU
FOLLOW ME OKEY

KAMSAHAMIDAH TO FOLLOW ME . HEY YOU FOLLOW ME ? WAAAAUUU...WE NOW BE FRIENDS. LET'S TO TWEET ANYTHING .SEE YOU IN TWITTER.
OTHER PAGE EXOTICS HERE .




>> NOTE !!
>> UPU CLOSE !!!
date : 7.4.2014
at:12.00 am/pm


>> TOP UP 017
date : 30.4.2014
at: 12.00am/pm


>> TOP UP 011
date: 16.5.2014
at: 12.00 am/pm

EXO CHIBI
Cute
NEW EXOTIC'S ARCHIVE


  • Beli buku epop ( Bulan Mei )
  • Epop Malay Mei .
  • Teringin barang Exo yang mana ?
  • Exo Post Card .
  • 1st Mini GA by NaNie DeaN
  • '1st Giveaway By Saliza Salleh'
  • Nama dalam bahasa Korea dan Jepun ?
  • Makan Sushi ?
  • February special giveaway by humai, iera & fasihah...
  • " Blossom April Giveaway "



  • THE CREDITS
    Template :Adrianna
    Tutorial : Atiqah
    Pictures : Google
    Best View : Google Chrome

    Annyeong haseyo ~ Kamsahamida come to my blog.